Končno vse za zavese na enem mestu

Vse za zavese in opremljanje doma so naša strast že od leta 1986. Zdaj so naši kvalitetni materiali dostopni tudi vam. Izbirate lahko med dekorativnimi tkaninami za zavese, prosojnimi in manj prosojnimi. Dostopne so vam karnise vseh vrst. Z nami boste enostavno in hitro opremili dom, pisarno, vaš delovni prostor. Posebej pazljivo izbiramo materiale za gostinske in namestitvene objekte.

Hkrati z izdelki smo vam na voljo za pomoč pri montaži karnis, svetujemo, kakšne zavese bi vam ustrezale. Pomagamo pri izbiri in naredimo zavese po meri. Novost so tudi gotove zavese po ugodni ceni, ki jih prejmete narejene na želeno dolžino. Torej vse za zavese na enem mestu.

Vsebine na strani se bodo dopolnjevale tako, da vam bomo olajšali izbiro, da bo vaš dom zasijal in z malenkostmi dobil novo podobo.

Spremljajte nas na www.salon-zaves.si, www.vsezazavese.si in se prijavite na naše novice, kjer vam bomo ponudili ideje za opremljanje, praktične nasvete za osvežitev doma, ‘naredi sam’ projekte in še veliko več!

Ekipa Salona Zaves

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.